02 вересня 2019 року у Чугуєво-Бабчанському лісному коледжі відбулося урочисте свято День Знань.

        02 вересня 2019 року у Чугуєво-Бабчанському лісному коледжі відбулося урочисте свято День Знань. З самого ранку на подвір’ї коледжу було гамірно, лунала музика, очі першокурсників радісно світились у передчутті особливої події в їхньому житті. Адже вони уже отримали статус студентів і розпочали рух вгору сходинками професійного зростання. Старшокурсники підготували святковий концерт, на якому розповіли новачкам усе про «тонкощі» навчання та вручили символічний студентський квиток.

        Директор коледжу Роман Федорович Хворостяний привітав усіх присутніх з початком нового навчального року та побажав невичерпної енергії, здоров’я і нових звершень.

      Поважними гостем свята був Голова Кочетоцької селищної ради, випускник ЧБЛК Світайло Олександр Сергійович, який розповів скільки яскравих спогадів в нього викликає прихід в коледж. Олександр Світайло побажав викладачам наснаги і високих зарплат, а усім студентам – хороших результатів по самореалізації, бо вони – майбутнє і гордість нашої України. Кращі студенти коледжу були нагороджені грамотами: за відмінне навчання, за активну участь у художній самодіяльності та спортивному житті коледжу.