Відомі випускники

Найбільша гордість Чугуево-Бабчанського лісового фахового коледжу – це його випускники, яких можна зустріти в різних куточках не тільки України, а і за її межами. 

Вони працюють в різних сферах діяльності.

Науковці, кандидати наук, професори, академіки, члени-кореспонденти Академії наук: Цилюрик А.В., Падій М.П., Туркевич І.В., Гуревич І.В., Бондаренко В.Д., Кучеренко Л.С., Діденко М.І., Манойло В.О., Горошко В.В., Лялін О.І., Мельниченко О.А. та інші.

Грицай Ф. О. − за створення лісозахисних смуг був нагороджений державною премією.

Директори лісгоспів: Діденко М.І., Киктьов М.І., Світайло С.П., Павленко А.В., Григоренко В.С., Паросочка П., Нагорний В.Н. та інші.

Начальники обласних управлінь лісового і мисливського господарств: Овчаренко Д., Манойло В., Скляров В., Дмитренко С., Лисенко О., Яресько О.

Світличний Б. О. – головний режисер театру.

Лободенко С. В. – голова райдержадміністрації.

Ольшанський О. – відомий письменник, член Союзу письменників.

Беженарь Д. Ф. – кандидат богослов’я, протоієрей.

Куприна В. – відома джазова співачка, великий пропагандист українських пісень.

Світайло О. С. – голова селищної ради.

Горовенко В. К. – директор школи.

Азбукін М. Л.− директор Великоанадольського лісового коледжу.

Чередник О.- поетеса.

Про кожного з наших випускників можна розповідати дуже багато. За давньою традицією кожний рік в День молоді в нашому навчальному закладі проходить зустріч випускників. Вони приходять сюди як в рідний дім, де їм завжди раді. Тут зустрічаються зі своїми друзями юності, улюбленими викладачами,діляться радощами і згадують незабутні студентські роки. Згадують тих кого вже не має поряд.