Сьогодні відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища і День еколога

Екологічні акції в Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжі не рідкість.
Тож сьогодні, коли відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища і День еколога, зроблено ще один важливий внесок у збереження довкілля. На території селища Кочеток, неподалік коледжу, є джерельце, добре відоме для місцевих мешканців своєю чистою і смачною водою. Але сама криниця і територія навколо неї вже давно потребували облагородження.
Надзвичайно приємно, що таку акцію не оминули управлінці нашої області і району, оскільки завітали сюди начальник Південно-Східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Лисенко Олександр Григорович, начальник Державної екологічної інспекції у Харківській області Сидоренко Андрій Юрійович, заступник Чугуївського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бармін Костянтин Олександрович, директор філії «Чугуєво-Бабчанське лісове господарство» Гіглавий Олександр Олександрович, Заслужений лісівник України, ветеран лісової галузі Світайло Сергій Пилипович, радник міського Чугуївського голови Майборода Анастасія Анатоліївна.
Також за сприяння Голови Державного агентства лісових ресурсів України Болоховця Юрія Віталійовича та Т.в.о. Голови  Державного агентства лісових ресурсів України Смаля Віктора Ігоровича Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжу було передано цінний подарунок –  моторна коса, який буде використовуватися для благоустрою мальовничого дендропарку освітнього закладу. 
Тепер очищене джерело виблискує і струменить, освіжає усіх бажаючих та милує око. А такі події є яскравим прикладом об’єднання заради покращення стану довкілля та його збереження для майбутніх поколінь.